dean one

 

Uitgelichte diensten van Dean One:

  • "Compleet" Office mogelijkheden.
  • "OneConnect" SIP Trunk.

"Compleet" 

Met Compleet Office is je vaste zakelijke telefonie alles behalve vast. Je bent altijd en overal bereikbaar en je zit niet aan een contract vast. Alle opties kun je dagelijks aan- en uit zetten.Volledig schaalbaar dus!

Compleet Office is zakelijk bellen zoals het jou het beste uitkomt. Je hoeft geen grote investeringen te doen, je kunt alles makkelijk zelf regelen met jouw persoonlijke portal en apps en betaalt alleen voor dat wat je echt gebruikt. Net zo makkelijk!

klik voor meer info

"OneConnect"

OneConnect SIP Trunk Met een OneConnect SIP Trunk van OneXS kunt u nu ook voor uw externe telefoonverkeer profiteren van de voordelen van Voice over IP (VoIP).

Een OneConnect SIP Trunk biedt méér mogelijkheden en lagere beltarieven, met dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid als die van een traditionele telefoonlijn.

klik voor meer info

VoIP Telefooncentrale (Avaya)

Wanneer uw organisatie toe is aan een nieuwe telefooncentrale zal de keuze vrijwel zeker vallen op een Voice over IP telefooncentrale (IP-PBX). Met een OneConnect SIP Trunk kunt u deze IP-PBX rechtstreeks aansluiten op het betrouwbare VoIP netwerk van OneXS. Dit scheelt kosten en houdt het simpel.