Specialisten

Professionals

 

Kantoor Centrum Groningen beschikt over een aantal specialisten op het gebied van Microsoft server software, Novell, Unix en Linux die elk voor zich een structurele bijdrage leveren aan de technologische toepassingen binnen de ICT-markt.

Nu er steeds meer grote bedrijven hun tijd en geld in Linux steken, wordt Linux steeds meer gezien als een potentieel alternatief voor Microsoft Windows, Novell en Unix besturingssystemen. Op dit moment wordt er relatief weinig gebruik gemaakt van het open source besturingssysteem Linux bij bedrijven, hoewel er de laatste jaren steeds vaker voor gekozen wordt.

Dit is onder andere te danken door support van IBM en Hewlett-Packerd, die Linux steeds robuuster en geschikter maken voor het bedrijfsleven. Hierdoor verwachten we een enorme groei van Linux in het bedrijfsleven in de komende jaren. Mede door de torenhoge prijzen van de andere alternatieve producten wordt er steeds meer gekozen voor Linux als alternatief. Wij kunnen voor u uw gehele netwerk realiseren binnen de Linux omgeving, waarbij de veiligheid van uw netwerk op de eerste plaats staat.